Manualul GOWER de management de proiect – VANDUT

Autor: J. Rodney Turner

Editura Codecs

Numar pagini 762

An aparitie 2004

Manualul Gower de Management de Proiect aparut la Editura CODECS, Bucuresti, 2004, este o editie revizuita si restructurata a reputatului Manual de Project Management aparut la editura Gower, Aldershot Hampshire, Marea Britanie.

Continutul acestei noi editii are la baza corpul de cunostinte dezvoltat deopotriva de catre IPMA (International Project Management Association) si de catre PMI (Project Management Institute) din Statele Unite, constituind un puternic sprijin pentru toti cei care intentioneaza sa urmeze un program de certificare.

Cartea ofera o acoperire completa a cunostintelor necesare atat managerilor de proiect, cat si celor care doresc sa se initieze in domeniu. Pe parcursul celor 762 de pagini ale sale, cartea realizeaza o abordare plina de substanta a aproape tuturor aspectelor de project management, in cele mai largi limite, cu referiri inclusiv la domenii precum constructii si proiecte de inginerie civila. Maniera in care este scrisa face ca subiectele tratate sa fie usor inteligibile pentru orice tip de cititor, pornind de la profesionisti cu experienta, pana la studenti. Vasta experienta si instruirea in domeniu a autorilor o recomanda pe drept cuvant.

Pret de vanzare : 99 lei

Advertisements