Companii mici, profituri mari – VANDUT

Companii mici, profituri mari – Cum sa sporesti profitabilitatea afacerii tale

Autor: Nick Rampley-Sturgeon

Numar de pagini : 152

Editura All Beck

Lucrarea analizeaza toate aspectele derularii unei afaceri care ii pot afecta succesul si profitul. Aceasta carte te va ajuta sa evaluezi potentialul de dezvoltare a firmei tale • adoptarea unei singure idei din fiecare capitol poate fi decisiva pentru a-ti plasa afacerea pe un nou nivel al performantei. Indiferent daca este vorba de resurse financiare, vanzari, marketing sau clienti, cartea realizeaza o analiza profunda a lucrurilor, aparent nesemnificative, care influenteaza puternic rentabilitatea.
Combinand diverse tehnici, instrumente practice si studii ale unor situatii concrete, provenite de la o categorie larga de afaceri mici din intreaga lume, aceasta carte este ca un consultant de care dispui zilnic pentru a te asigura ca mica ta afacere aduce profituri mari – atat din puncte de vedere financiar, cat si al satisfactiei personale.
Lansarea si derularea propriei tale afaceri poate fi profitabila, agreabila si un mod minunat de a-ti castiga existenta si de a avea prosperitate. Poate fi vorba despre o afacere mica (cel putin in faza incipienta) dar, chiar si asa, ar putea si … ar trebui! sa genereze venituri mari, atat din punct de vedere financiar, cat si in privinta satisfactiei pilotarii ei din postura de proprietar si manager.

Companii mici, profituri mari poate fi un instrument extrem de util, daca te afli in urmatoarele situatii:  derulezi o afacere, care consideri ca ar putea genera un profit mai mare decat in prezent;  te gandesti sa lansezi o afacere si vrei sa te asiguri ca-ti maximizezi profitul potential inca din prima zi;  vrei sa-ti dezvolti sau sa-ti imbunatatesti afacerea, dar nu esti sigur in ce directie sa te indrepti;  descoperi ca fluxurile financiare nu circula asa cum ar trebui;  consideri ca afacerea presupune prea mult efort si ca nu-ti aduce suficient profit sau multumire personala;  familia ta are o afacere pe care doresti sa o imbunatatesti;  cauti noi idei pentru a-ti imbunatati afacerea.
Intreprinzator, mentor experimentat si consultant de afaceri, Nick Rampley-Sturgeon a scris acest ghid practic special pentru managerul-proprietar, care stie ca are o idee buna de afaceri si vrea sa se asigure ca ii exploateaza intregul potential.

Pret de vanzare : 11 lei

Advertisements